De AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming

Protestantse Gemeente te Bitgum e.o.

De AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

Van de Protestantse Gemeente te Bitgum e.o. mag u verwachten dat m.b.t. de privacy wetgeving we voorzichtig met uw gegevens omgaan. Binnen de kerkelijke gemeente is het omzien naar elkaar, de betrokkenheid met elkaar en het vormen van een gemeenschap van essentieel belang. Uit hoofde van het goed functioneren als kerkelijke gemeente kunnen we niet zonder persoonlijke gegevens van de leden van onze gemeente. Binnen de kerkelijke gemeente is een ieder die op basis van zijn functie gegevens ontvangt of ter inzage heeft, verplicht tot geheimhouding. Wilt u weten hoe de kerkelijke gemeente hiermee omgaat dan stellen wij u daarvan op de hoogte. Daarvoor kunt u contact opnemen met de scriba van de kerkenraad.

Aktiviteiten yn de Molewjuk


Hier nog de foto's van de Creamiddag van April.

Deze keer hebben we, voor moederdag, een Fotolijst opgepimpt met kurk en aan 1-kant een sieradenhanger gemaakt. 
Ook de kaart hebben we zelf gemaakt met bijenwas. Erg leuk om te doen.


Volgende creamiddag is 29 Mei--------------------------------------------------------

Kinderkleding- en speelgoedbeurs Bitgummole druk bezocht!

Afgelopen zaterdag 7 april stonden al om 8.55 uur de eerste bezoekers (met een kan koffie) voor De Molewjuk! Om 9.30 openden de deuren voor de twaalfde editie van de gebruikte kinderkleding- en speelgoedbeurs Bitgummole.

Het doel van de beurs was dit keer het inzamelen van geld voor de missie van Hillie en Eman Telaumbanua-Veneman en hun 3 dochters in Indonesiƫ. Ze zijn daar uitgezonden via de stichting OMF (Overseas Missionary Fellowship), een zendingsorganisatie. Van 9.30 tot 12.00 uur werd er volop geshopt voor voorjaars-/zomerkleding en speelgoed.

Er was weer een prachtig en groot assortiment kleding en een ruim en gevarieerd aanbod aan spellen, boeken, fietsen, puzzels, etc. Naast gebruikte werden dit keer ook veel gloednieuwe, aantrekkelijk geprijsde items aangeboden. Er kon deze editie  geboden worden op een nostalgisch poppenhuis. De hoogste bieder won het poppenhuis inclusief poppetjes en meubeltjes.

Een samenvatting van de twaalfde gebruikte kinderkleding- en speelgoedbeurs; veel blije bezoekers, veel tevreden inbrengers, een fantastisch team vrijwilligers, maar bovenal een mooie bijdrage voor de missie van Hillie en Eman in Indonesiƫ.

De najaarseditie van de gebruikte kinderkleding- en speelgoedbeurs Bitgummole zal plaats vinden op zaterdag 6 oktober 2018, zelfde plaats, zelfde tijd.


De foto is gemaakt door Sietske Hoogsteen